Dun isolatie glas voor monumenten

Heeft uw monumentaal pand nog enkel glas? En heeft u wel eens last van condensvorming of schimmelvorming? Dan zou dun isolatieglas voor monumenten een oplossingen kunnen zijn. Het extra dunne isolatieglas werkt energiebesparend, geluidswerend en inbraakwerend.

Bij de isolatie van enkel glas in een monumentaal pand komt echter meer kijken dan bij regulier glas. Het is namelijk belangrijk dat door isolatie het pand niet de historische uitstraling verliest. Gelukkig zijn wij specialis in dun isolatie glas voor monumenten.

Voor het isoleren van enkel glas in uw monument zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld door het gebruik van folie of het plaatsen van voorzetramen. Een andere optie is het vervangen van het enkel glas door extra dun isolatie glas.

  • Karakteristiek
  • Comfort verhogend
  • Energiebesparend

Het plaatsen van dun isolatie glas voor monumenten

Het extra dunne isolatie glas voor monumenten is ultradun glas waarbij de historische eigenschappen van klassiek glas zijn nagemaakt. Wij bieden daarin verschillende glassamenstellingen aan die in onze eigen glasfabriek worden ontwikkeld. Deze verschillende soorten zijn opgedeeld in drie oplossingen; Historic, Classic en Modern. Voor iedere tijdsperiode is er een andere glassamenstelling ontwikkeld.

Onze aanpak

We starten een traject altijd met persoonlijk contact waarin uw specifieke eisen en wensen besproken worden. Onze adviseurs brengen dan een advies uit over de oplossing Monuglas® die het beste bij uw monumentaal pand past.

Door ons ontzettend ruime netwerk zijn we bekend met alle soorten glassamenstellingen. Die glassamenstellingen assembleren we in onze eigen fabrieken in elke vorm en afmeting. Wij blijven altijd op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen om u te voorzien van de beste oplossing.

Doordat we alles in eigen huis produceren en ontwikkelen blijven we flexibel. We passen ons graag aan, aan de planning van uw project en zijn zelfs in staat om in zeer kort tijdsbestek uw glas te leveren. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over de verschillende uitvoeringen, typen en mogelijkheden. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.