Aannemer

Steeds vaker neemt u als aannemer van een restauratieproject een adviserende rol in. Klanten stappen direct op u af met hun vragen. U wilt altijd alles weten over de producten die u gebruikt. Up-to-date blijven kost echter veel tijd. Met onze kennis en ervaring helpen we graag door u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en te adviseren over de beste oplossing voor uw klant. De authenticiteit van het pand bewaken we en combineren we met een duurzame, maar kostenefficiënte oplossing die het comfort bevorderd.

Waar kunnen we u helpen?

We combineren de nieuwste duurzaamheids-, UV-wering- en veiligheidsontwikkelingen op de juiste manier met het karakter van het monument. Dat doen we op basis van onze meer dan 20 jaar ervaring. Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw project.

1. Oriënteren

We kijken mee met de opties voor de situatie voor uw klant. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een monument te isoleren. Elk monument is maatwerk en verdient zijn eigen aanpak op maat.

2. Professioneel advies

Vanuit ons specialisme in monumentale beglazing helpen we u verder. We geven een passend advies bij de situatie en houden hierbij rekening met de behoeften van de klant.

Restaureren doe je met liefde, niet alleen voor het monument. De beste oplossing binnen het budget en werken volgens planning is wat de liefde behoud.

3. Offerte op maat

Bij het verduurzamen en isoleren van monumenten spelen ook de kosten een grote rol, voor zowel een aannemer als voor uw klant. Wij helpen u graag met het opstellen van offerte.

4. Advies omgevingsvergunning

Door de jaren heen hebben we heel wat ervaring opgedaan met het aanvragen voor een omgevingsvergunning. Loopt u ergens tegenaan? Dan kijken we graag met u mee en geven een passend advies.

5. Proefplaatsing

Om er zeker van te zijn dat we de beste oplossing vinden voor het monument kunt u kiezen voor een proefplaatsing om het effect van het gekozen glas goed zien. 

 6. Planning en uitvoering werkzaamheden

Doordat wij al onze producten in onze eigen fabrieken ontwikkelen en produceren kunnen we ons hierdoor makkelijker aanpassen naar uw planning. Is er extra haast bij uw bestelling? Kies dan voor onze spoedlevering binnen 72 uur.

Monuglas oplossingen

Isoleren in balans met Monuglas®

Tegenwoordig zijn verduurzamen en isoleren bijna vanzelfsprekend. Ook steeds meer monumenten worden verduurzaamd, maar de isolerende maatregelen moeten hierbij wel in balans zijn. Daarom is het goed om bij de start van de renovatie zorgvuldig te berekenen wanneer de mogelijkheden voor muur-, vloer-, dak- en gevelisolatie met elkaar in balans zijn.

Heeft u een specifieke vraag voor een project of pand, neem persoonlijk contact op met onze adviseur Bart Vroegh via +31 (0)318 641 214 of via monuglas@stolkerglas.nl.

Onze aanpak

In een persoonlijk contact bespreken we de specifieke eisen en de wensen van de opdrachtgever. Op basis daarvan adviseren wij welke Monuglas®-oplossing het beste zou passen. In ruim dertig jaar hebben we een groot netwerk opgebouwd en kennen we ieder glasproduct in de markt. In onze eigen fabrieken assembleren we elke denkbare glassamenstelling en afmeting van het super dunne monumentenglas. Wil je iets speciaal, dan gaan we voor jou op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelen we samen de juiste samenstelling Monuglas®.

Omdat wij werken vanuit onze eigen glasfabrieken zijn we in staat flexibel om te gaan met speciale wensen omtrent levering en passen we ons gemakkelijk aan aan de logistieke planning van het project. Het lukt ons zelfs in kort tijdsbestek te leveren, als het moet binnen een dag.

  • Aansprekende projecten
  • Geruststellende leverbetrouwbaarheid
Ons productaanbod
Offerte aanvragen

Flexibiliteit

Verbouwen of renoveren vraagt om liefde voor het monument en de materialen. Wij denken met u mee om zo samen tot de beste oplossing te komen. U wilt een glasoplossing op maat en door ons ruime aanbod zijn er een tal van mogelijkheden. Wij werken nauw samen met alle partijen om tot het optimale resultaat te komen.

Authenticiteit

Monuglas® biedt verschillende glastypen aan die bijdragen aan het authentieke karakter van uw monumentale pand. Het comfort van nu, zonder concessies te doen aan de historische uitstraling. De glassamenstellingen passen in de smalle historische sponningen. Zo blijven alle details van het gevelwerk bewaard. Harmonie tussen oud en nieuw. Met zo gering mogelijke reflectie.

Veiligheid

Je comfortabel en veilig voelen in je eigen huis, dat is belangrijk.  Dat het een behaaglijk gevoel geeft en je je op je gemak voelt. Dat je je niet kunt verwonden als het glas breekt of het extra sterk is zodat de kans op breuk kleiner is. Maar ook om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Allemaal redenen om voor veiligheidsglas te kiezen. Monuglas heeft een uitgebreid scala aan glasoplossingen die hiervan voldoen. Wanneer u specifieke wensen heeft neem dan contact op. Dan gaan dan samen op zoek naar de beste oplossing is.

Comfort verhogend

Ongemakken van enkel glas als tocht, condensvorming en geluidsoverlast behoren tot de verleden tijd wanneer u voor Monuglas® kiest. Monuglas® verbetert het binnenklimaat en zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing op energie- en onderhoudskosten. Zo kunt u heerlijk, warm en comfortabel genieten van de sfeer van uw monumentale pand.

Wat klanten van Monuglas® vinden

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratie en onze artikelen?

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.