Glaszetter

Geen gebouw is hetzelfde. Geen opdrachtgever is hetzelfde. Geen bouwstijl is hetzelfde. Geen glassamenstelling is hetzelfde.

U bent continu in de weer met glas, weet precies wat u doet en wilt blijven ontwikkelen. Ook houdt u van aanpakken en gaat geen uitdaging uit de weg. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u. Elk monument is anders en verdient daarom een aanpak op maat. Wij denken mee en en schakelen makkelijk tussen de wensen van de klant en de nieuwste technieken.

Ik zoek een partij die inhoudelijk met mij meedenkt.

Waarmee kunnen we u helpen?

De nieuwste duurzaamheids-, UV-wering- en veiligheidsontwikkelingen combineren we met het karakter en de uitstraling van het monument. Dat doen we op basis van meer dan 20 jaar ervaring. Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing.

1. Oriënteren

We bekijken samen de beste isolatieopties voor de unieke situatie van uw klant, omdat elk monument zijn eigen op maat gemaakte aanpak verdient. We analyseren de klantwensen grondig om de meest geschikte oplossing te vinden.

2. Professioneel advies

Na het vaststellen van de klantwensen, combineren we deze met onze expertise in monumentale beglazing om een passend advies te bieden. 

3. Offerte op maat

Bij het verduurzamen en isoleren van monumenten zijn kosten een belangrijke factor. We helpen u graag bij het opstellen van een offerte op maat, rekening houdend met de unieke situatie van uw klant.

4. Advies omgevingsvergunning

Met 20 jaar ervaring in het beglazen van monumentale panden, helpen we graag met vragen of uitdagingen rondom omgevingsvergunningen.

5. Proefplaatsing

Voor de beste oplossing voor het monument bieden we proefplaatsing aan, zodat het effect van het gekozen glas direct zichtbaar is.

6. Planning en uitvoering werkzaamheden

Onze eigen fabrieken produceren ons monumentale dubbelglas, waardoor we kwaliteit en levertijd kunnen garanderen en flexibel kunnen zijn met uw planning. Voor spoedbestellingen bieden we een levering binnen 72 uur.

Monuglas oplossingen

Isoleren in balans met Monuglas®

Verduurzamen en isoleren; je hoort het overal. Bij nieuwsbouwprojecten is het inmiddels vanzelfsprekend, maar ook steeds meer monumenten worden verduurzaamd. Glas en de isolatiewaarde daarvan spelen hier een grote rol in, maar de isolerende maatregelen moeten hierbij wel in balans zijn. Daarom is het goed om bij de start van de renovatie zorgvuldig te berekenen wanneer de mogelijkheden voor muur-, vloer-, dak- en gevelisolatie met elkaar in balans zijn. Zo haalt u het beste uit het monument en voorkomt u over-isolatie.

Heeft u een specifieke vraag voor een project of pand? Neem (vrijblijvend) persoonlijk contact op met onze adviseur Bart Vroegh via +31 (0)318 641 214 of monuglas@stolkerglas.nl!

Onze aanpak

In een persoonlijk contact bespreken we de specifieke eisen en de wensen van de opdrachtgever. Op basis daarvan adviseren wij welke Monuglas®-oplossing het beste zou passen. In ruim dertig jaar hebben we een groot netwerk opgebouwd en kennen we ieder glasproduct in de markt. In onze eigen fabrieken assembleren we elke denkbare glassamenstelling en afmeting van het super dunne monumentenglas. Wil je iets speciaal, dan gaan we voor jou op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelen we samen de juiste samenstelling Monuglas®.

Omdat wij werken vanuit onze eigen glasfabrieken zijn we in staat flexibel om te gaan met speciale wensen omtrent levering en passen we ons gemakkelijk aan aan de logistieke planning van het project. Het lukt ons zelfs in kort tijdsbestek te leveren, als het moet binnen een dag.

  • Aansprekende projecten
  • Geruststellende leverbetrouwbaarheid
Ons productaanbod
Offerte aanvragen

Flexibiliteit

Verbouwen of renoveren vraagt om liefde voor het monument en de materialen. Wij denken met u mee om zo samen tot de beste oplossing te komen. U wilt een glasoplossing op maat en door ons ruime aanbod zijn er een tal van mogelijkheden. Wij werken nauw samen met alle partijen om tot het optimale resultaat te komen.

Dokhuis Doklaan 10 buitenaanzicht

Authenticiteit

Monuglas® biedt verschillende glastypen aan die bijdragen aan het authentieke karakter van uw monumentale pand. Het comfort van nu, zonder concessies te doen aan de historische uitstraling. De glassamenstellingen passen in de smalle historische sponningen. Zo blijven alle details van het gevelwerk bewaard. Harmonie tussen oud en nieuw. Met zo gering mogelijke reflectie.

Stadhuis Groningen voor

Veiligheid

Je comfortabel en veilig voelen in je eigen huis, dat is belangrijk.  Dat het een behaaglijk gevoel geeft en je je op je gemak voelt. Dat je je niet kunt verwonden als het glas breekt of het extra sterk is zodat de kans op breuk kleiner is. Maar ook om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Allemaal redenen om voor veiligheidsglas te kiezen. Monuglas heeft een uitgebreid scala aan glasoplossingen die hiervan voldoen. Wanneer u specifieke wensen heeft neem dan contact op. Dan gaan dan samen op zoek naar de beste oplossing is.

Comfort verhogend

Ongemakken van enkel glas als tocht, condensvorming en geluidsoverlast behoren tot de verleden tijd wanneer u voor Monuglas® kiest. Monuglas® verbetert het binnenklimaat en zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing op energie- en onderhoudskosten. Zo kunt u heerlijk, warm en comfortabel genieten van de sfeer van uw monumentale pand.

Wat klanten van Monuglas® vinden

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratie en onze artikelen?

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.