Over ons

Stolker Glas

Monuglas® is onderdeel van Stolker Glas dat ruim dertig jaar geleden is opgericht door huisschilder Fred Stolker. Geïnteresseerd in de toepassing, is hij gaan experimenteren met de samenstelling van dubbel glas. Van een kleine glasfabriek in Harmelen is het bedrijf nu uitgegroeid tot een producent en leverancier van het breedste en diepste assortiment isolatieglas met als specialisatie brandwerend glas, raambekleding en zonwering in dubbelglas (InBlindz®) en monumentenglas (Monuglas®).

www.stolkerglas.nl

Monuglas®

Pionieren en inspelen op de wensen van de klant zit ons nog steeds in het bloed. Zo hebben we in 2005 als één van de eerste dubbel glas ontwikkeld voor een monumentaal pand. In het  afgelopen decennium hebben we dit extra dunne isolatieglas doorontwikkeld op basis van  het karakter van verschillende bouwperiodes. Nu brengen we drie varianten op de markt, Modern, Classic and Historic. Door te variëren in de glassamenstelling bieden we voor elk monumentaal pand de juiste oplossing. Wij leveren daarmee een bijdrage aan het in stand houden van cultureel erfgoed, alsmede duurzaamheid, energiebesparing en comfort. 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Al 30 jaar staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in glas. We ontwikkelen toepassingen op basis van de wensen van onze klant. Met een diepgaande kennis van glas, de samenstelling en de toepassing ervan adviseren wij onze klanten welke HR++ glas oplossing het beste past bij de gebruikseisen en uiterlijk van een gebouw. Wij zijn daarin pragmatisch, realistisch en servicegericht.

In de afgelopen jaren hebben we de beglazing geleverd voor gerenommeerde projecten en samengewerkt met verschillende opdrachtgevers: van architect tot aannemer – van glaszetter tot huiseigenaar.

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.