Nieuws: Monuglas® partner van Stichting Nederland Monumentenland

Sinds oktober 2023 is Monuglas® officieel partner van Stichting Nederland Monumentenland. Nederland telt zo’n 140.000 (Rijks- en gemeentelijke) monumenten en heeft dus flink wat cultureel erfgoed. Wij vinden het belangrijk dat deze monumentale panden op de juiste manier worden onderhouden en de historische waarde en de verhalen niet verloren gaan. Dat is precies wat Monuglas® verbindt met Nederland Monumentenland.

Nederland Monumentenland: De verbindende schakel tussen publiek en cultureel erfgoed

Stichting Nederland Monumentenland verbindt monumenten met het dagelijks leven van de Nederlander om zo het draagvlak voor en het behoud van monumenten te vergroten. Zo verbindt Nederland Monumentenland monumenteigenaren, erfgoedprofessionals en het brede publiek door verschillende evenementen te organiseren. Ze organiseert onder andere de Open Monumentendag, het Nationaal Monumentencongres, de Erfgoedvrijwilligersprijs en de Open Monumenten Klassendag.

Lees verder over Nederland Monumentenland op hun website!

Deel

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratie en onze artikelen?

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.