Kosten van glas in lood dubbelglas

Wilt u bestaand glas in lood laten isoleren? Dat is een goed idee! De isolatie van uw glas-in-loodramen heeft namelijk grote voordelen ten opzichte van enkelglas. Het voorkomt geluidsoverlast en het houdt uw huis gezellig warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat uw ramen makkelijk schoon te houden zijn. Gelukkig kunt u uw glas-in-loodramen laten isoleren, zonder verlies van de authentieke glas in lood uitstraling.

Maar wat zijn de kosten voor het plaatsen van dubbelglas bij glas in lood voor monumentale of historische panden? Bij Monuglas® begrijpen wij deze vraag, u wilt graag weten waar u precies aan toe bent. Onderstaand vindt u meer informatie over de kosten voor het plaatsen van dubbelglas bij glas in lood. Heeft u op dit moment nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Dubbelglas plaatsen bij glas in lood ramen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de isolatie van een glas-in-loodraam. Door het glas in lood volledig tussen dubbelglas te plaatsen, beschermt u het glas tegen beschadigingen, vuil en condens. Daarnaast beschermt het direct tegen inbraken en wordt het goed geïsoleerd. Door de dikte van het glas in lood met dubbele beglazing is soms wel een aanpassing in het kozijn noodzakelijk. Wanneer dit problemen geeft, is het ook mogelijk om te kiezen voor voorzetramen of achterzetramen.

Vanuit onze kennis en ervaring informeren wij u graag over toepassingen die de authenticiteit van het gebouw combineren met de eisen van deze tijd qua comfort en duurzaamheid. Wij bieden hiervoor verschillende soorten oplossingen, helemaal passend bij uw situatie.

De kosten van dubbelglas rondom glas in lood

De precieze kosten voor het plaatsen van dubbelglas bij uw glas-in-loodramen hangt af van verschillende factoren. Uiteraard is als eerste van invloed hoe groot het glas-in-loodraam precies is, maar ook het ontwerp van het glas in lood heeft een invloed op de prijs. Ieder glas-in-lood raam is uniek, dat maakt het lastig om een precieze prijs te geven. Daarom kunnen wij u nu geen specifiek kostenplaatje tonen. We adviseren u echter graag over de kosten voor het isoleren van glas in lood, door middel van dubbelglas. 

Advies over het plaatsen van extra dun dubbelglas

Bent u helemaal op de hoogte van de kosten die komen kijken bij het plaatsen van dubbelglas in glas in lood? Of wilt u graag nog meer informatie? Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over de verschillende uitvoeringen, typen en mogelijkheden. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratie en onze artikelen?

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.