Monuglas® aan het werk op Architect@Work

Bart Vroegh, adviseur monumentenglas van Stolker Glas, werd geïnterviewd tijdens de vakbeurs Architect@Work 2018. Tijdens deze beurs liet Stolker Glas de architect zien wat de mogelijkheden zien van Monuglas bij de renovatie van monumentale panden. 

“Het extra dunne dubbelglas heeft een zeer goede isolatiewaarde en kan helemaal op maat samengesteld worden op basis van de eisen die gesteld worden voor de renovatie. Wij willen als fabrikant een oplossing bieden voor iedere situatie binnen de restauratiemarkt. We zien dat men wil verduurzamen, zonder wat te willen wijzigen aan de uitstraling van de gevel, daar bieden wij een oplossing voor.” 

Verhoging van de isolatiewaarde, verminderen van de koudeval en condensvorming, en behoud van uitstraling van het monument zijn daarin de belangrijke aspecten.

Deel

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratie en onze artikelen?

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.