Dubbelglas plaatsen in bestaande ramen kosten

Steeds vaker laten men dubbelglas plaatsen in hun bestaande ramen. Dat is niet gek, want dubbelglas betekent een betere isolatie en daarmee ook een lagere energierekening. Helemaal bij monumentale panden is dit ontzettend belangrijk. Traditioneel enkelglas voldoet namelijk vaak niet meer aan de eisen van deze tijd wat betreft isolatie, geluidswering en inbraakwering. Maar wat zijn de kosten voor het plaatsen van dubbelglas in bestaande ramen bij monumenten? Bij Monuglas® begrijpen wij deze vraag, u wilt graag weten waar u precies aan toe bent. Onderstaand vindt u meer informatie over de kosten van het plaatsen van dubbelglas in bestaande ramen bij monumentale panden.

Heeft u op dit moment nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Dubbelglas plaatsen bij monumentale panden

Bij het vervangen van glas in monumentale gebouwen en historische panden wilt u natuurlijk graag de authentieke uitstraling behouden. Vroeger was het zo dat glas niet strak en vlak was, er werden andere technieken gebruikt waardoor het glas meer onregelmatig was. Om deze uitstraling te behouden is er speciaal monumentenglas beschikbaar. Op deze manier kunt u, ook in monumenten, dubbelglas plaatsen in bestaande ramen. Daarnaast kan het worden toegepast in originele houten en stalen ramen.

Vanuit onze kennis en ervaring informeren wij u graag over toepassingen die de authenticiteit van het gebouw combineren met de eisen van deze tijd qua comfort en duurzaamheid. Wij bieden hiervoor verschillende soorten oplossingen, helemaal passend bij uw situatie.

De kosten van monumentenglas in bestaande ramen

De kosten van het plaatsen van extra dun dubbelglas in bestaande ramen bij monumenten zijn grotendeels afhankelijk van de dikte van het glas. De dikte van het glas varieert namelijk van 4 tot 10 mm. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan soorten isolatieglas, met verschillende isolatiewaardes. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Advies over het plaatsen van extra dun dubbelglas

Bent u helemaal op de hoogte van de kosten die komen kijken bij het plaatsen van dubbelglas in bestaande ramen? Of wilt u graag nog meer informatie? Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over de verschillende uitvoeringen, typen en mogelijkheden. Onze online keuzehulp helpt u in drie eenvoudige stappen advies te geven over de perfecte (monumentale) oplossing. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.