Dun dubbelglas voor monumenten

Staat u aan de start van de renovatie van een monumentaal pand? Dan bent u er vast van op de hoogte dat daar heel veel bij komt kijken. Bij zo’n renovatie is het van belang dat de historische uitstraling behouden blijft en het comfort verhoogd wordt.

Monumentale panden hebben vaak prachtige, karakteristieke ramen die u graag behoudt tijdens de verbouwing of renovatie. Kiezen voor het juiste materiaal is daarbij ontzettend belangrijk. De keuze voor het juiste glas is daar de verbindende factor tussen de historische uitstraling en het comfort van nu.

Ons dun dubbelglas voor monumenten zorgt voor meer comfort en een flinke besparing op energie- en onderhoudskosten.

  • Karakteristiek
  • Comfort verhogend
  • Energiebesparend
Monument

Voordelen van dun dubbelglas voor monumenten

Een enorm voordeel aan dun dubbelglas voor monumenten is de energiebesparing die u er mee doet. Dat zorgt ook meteen voor een beter energielabel. U behoudt dus de historische uitstraling, maar voldoet ook aan de eisen van nu. Door een beter energielabel stijgt de waarde van uw pand en verhoogt uw comfort. Daarnaast stijgt de kwaliteit van uw geluidsisolatie en voelt u zich veiliger door inbraak werend glas.

Het plaatsen van dun dubbelglas

Het glas dat in uw monumentaal pand zit is waarschijnlijk niet strak en vlak. Vroeger werden namelijk andere technieken gebruikt die zorgden voor meer onregelmatig glas. Deze historische uitstraling wilt u natuurlijk behouden, dat is waarschijnlijk ook de reden dat u op zoek bent naar monumentenglas. Het bestaande glas kan vervangen worden door dun isolatieglas van Monuglas®. U hoeft hierbij geen afbreuk te doen aan de originele houten en stalen kozijnen, de historische uitstraling blijf in stand, maar het comfort wordt verhoogd.

Vanuit onze kennis en ervaring informeren wij u graag over toepassingen die de authenticiteit van het gebouw combineren met de eisen van deze tijd qua comfort en duurzaamheid. Wij bieden hiervoor verschillende soorten oplossingen die helemaal passen in uw situatie. Daarnaast helpen wij u ook met de plaatsing van het gewenste dubbelglas.

Onze aanpak

We starten een traject altijd met persoonlijk contact waarin uw specifieke eisen en wensen besproken worden. Op basis daarvan brengen wij advies uit welke Monuglas® oplossing het beste bij uw eisen en wensen zou passen.

We hebben een ontzettend ruim netwerk en beschikken over het breedste assortiment aan oplossingen en glassamenstellingen. Deze glassamenstellingen assembleren we in onze eigen fabrieken in elke vorm en afmeting. Bent u op zoek naar iets wat nog niet bestaat? Dan gaan wij op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelen we samen de juiste samenstelling Monuglas®.

Doordat we alles in eigen huis produceren en ontwikkelen blijven we flexibel. We passen ons graag aan, aan de planning van uw project en zijn zelfs in staat om in zeer kort tijdsbestek uw glas te leveren.

Deel

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratie en onze artikelen?

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.