Dubbelglas in oude schuiframen

In oudere woningen komen schuiframen regelmatig voor. Bij (stads)woningen die langs een stoep zijn gebouwd, is er weinig speelruimte: het raam kan niet naar buiten draaien, maar wanneer het raam naar binnen draait, verliest u ruimte in de woning. Een schuifraam was hiervoor een mooie oplossing. Daarnaast is er weinig dat zoveel sfeer aan een woning toevoegt als een mooi oud schuifraam. Deze schuiframen hebben echter vaak nog enkel glas. Dit kan veel nadelen met zich meebrengen. Denk hierbij aan condens, tocht en geluidsoverlast. Gelukkig is er een manier waarop u uw schuifraam kunt behouden en tegelijkertijd de bijkomende nadelen kunt aanpakken. Laat extra dun dubbelglas plaatsen in uw oude schuiframen!

Monuglas® helpt en adviseert u graag bij het isoleren van uw monument of historische pand. Onderstaand vindt u meer informatie over dubbelglas in oude schuiframen. Heeft u op dit moment nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Dubbelglas plaatsen in uw oude schuiframen

Door het plaatsen van dubbelglas of vacuümglas in oude schuiframen blijft het uiterlijk en materiaal intact, maar wordt de isolatiewaarde van uw ramen aanzienlijk verbeterd. Monuglas® zorgt voor een nieuw schuifraam met dubbelglas (HR++), helemaal passend bij uw karakteristieke woning. Zo behoudt u het historische karakter, terwijl u uw ecologische voetafdruk verkleint en het geluid van de stad voortaan op straat houdt.

Uw monumentale of historische pand verdient een authentiek aanzicht, maar ook een goed energielabel. Vanuit onze kennis en ervaring informeren wij u graag over toepassingen die de authenticiteit van het gebouw combineren met de eisen van deze tijd qua comfort en duurzaamheid. Wij bieden hiervoor verschillende soorten oplossingen, helemaal passend bij uw situatie.

Advies over dubbelglas in oude schuiframen

Bent u helemaal op de hoogte van de mogelijkheden bij dubbelglas in oude schuiframen? Of wilt u graag nog meer informatie? Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over de verschillende uitvoeringen, typen en mogelijkheden. Onze online keuzehulp helpt u in drie eenvoudige stappen advies te geven over de perfecte (monumentale) oplossing. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratie en onze artikelen?

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.