Dunste dubbelglas voor monumenten

Tegenwoordig heeft bijna iedereen dubbelglas. Traditioneel enkelglas voldoet namelijk vaak niet aan de eisen van deze tijd wat betreft isolatie, geluidswering en inbraakwering. Voor monumenten ligt de vervanging van glas een stukje ingewikkelder. Bent u op zoek naar een oplossing voor de vervanging van het glas in uw monument? Zoek niet verder! Monuglas® ontwikkelt het dunste dubbelglas voor monumenten.

In onze eigen glasfabriek ontwikkelen we monumentenglas in verschillende soorten en maten die de karakteristieke uitstraling van het monument in stand houdt. Vanuit onze kennis en ervaring informeren wij u graag over toepassingen die de authenticiteit van het gebouw combineren met de eisen van deze tijd qua comfort en duurzaamheid.

  • Karakteristiek
  • Comfort verhogend
  • Energiebesparend

Plaatsen van het dunste dubbelglas voor monumenten

Dun dubbelglas, speciaal ontwikkeld voor monumenten is te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Het ultradunne dubbelglas heeft karakteristieke eigenschappen van glas dat vroeger geplaatst werd. Het enkel glas dat vroeger gebruikt werd kent onregelmatigheden. Het monumentenglas kenmerkt zich door de gradaties in welving, oneffenheden en lichtreflectie. Daarnaast kan ook de dikte van het glas nog variëren. Bij Monuglas® assembleren we zelf glassamenstellingen en zijn we zelfs in staat om het dunste dubbelglas voor monumenten aan te bieden tussen de 4 en de 10 milimeter. Bent u benieuwd naar de kosten die komen kijken bij het plaatsen van het dunste dubbelglas in uw monument? Of bent u op zoek naar meer informatie? Gebruik dan onze keuzehulp! De keuzehulp adviseert u in drie eenvoudige stappen over de oplossing die het beste past bij uw wensen. Bent u op zoek naar aanvullende informatie over de verschillende uitvoeringen, typen en mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!

Onze aanpak

Heeft u een beeld gekregen van het dunste dubbelglas dat we aanbieden en bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs! Vanuit daar nemen wij persoonlijk contact met u op en bespreken we uw situatie en wensen. Daarop volgt een advies over de beste oplossing Monuglas® die past bij uw eisen.

Doordat we alles in eigen huis produceren en ontwikkelen blijven we flexibel. We passen ons graag aan, aan de planning van uw project en zijn zelfs in staat om in zeer kort tijdsbestek uw glas te leveren.

Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over de verschillende uitvoeringen, typen en mogelijkheden. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratie en onze artikelen?

Wat klanten van Monuglas® vinden

Direct contact

Bart Vroegh

Bart Vroegh

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u bijzondere vragen over glas? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.